Patatesli Yahni Tarifi

 


Patatesli Yahni Tarifi İçin Malzemeler:

- 4 parça kuşbaşı et

- 4 adet patates

- 1 adet havuç

- 1 adet soğan

- 1 su bardağı su

- Tuz


Yapılışı:

1. Öncelikle etler düdüklü tencerede 30 dakika pişirilir.

2. O sırada bir tencerede doğranmış soğanlar kavrulur ve üzerine küp şeklinde doğranmış havuç da eklenerek kavurmaya devam edilir.

3. Daha sonra haşlanan etler ve patatesler de eklenir.

4. Üzerine 1 su bardağı su eklenir ve tuzu da eklenerek pişmeye bırakılır.

5. Yemek, 20 dakika daha pişirilir. Afiyet olsun 😊

Tarifi beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın 😊


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.