Krep Kırığı Tarifi İçin Malzemeler:
- 1 su bardağından biraz az un
- 1 su bardağından biraz az pudra şekeri
- 100 gr tereyağı
- 1 adet yumurta beyazı
Yapılışı:
1. Bir kaba un ile pudra şekeri koyularak karıştırılır.
2. Tereyağı ocakta eritilir ve yumurta beyazı ile unlu karışımın üzerine eklenerek çırpılır.
3. Hazırlanan harç, yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye koyulur ve ince olacak şekilde yayılır.
4. 180 derece fırında 20 dakika pişirilir.
5. Fırından çıkan bisküvi soğuduktan sonra kırılır ve kırıntı haline getirilir. İstediğiniz tatlılarda kullanabilirsiniz. Afiyet olsun 😊
Tarifi beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın 😊