Çilekli Milföy Tatlısı Tarifi

 


Çilekli Milföy Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler:

- 8 adet milföy

- Yarım paket toz krem şanti

- Yarım su bardağı soğuk süt

- Çilek


Yapılışı:

1. İlk olarak oda sıcaklığına gelen milföylere kalpli kalıpla şekil çıkarılır ve tepsiye dizilir.

2. Milföylere çok kabarmaması için çatalla delikler açılır.

3. Çilekler doğranır ve milföylerin ortasına koyulur.

4. Milföyler, 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.

5. Fırından çıkınca soğuması beklenir.

6. O sırada krema için bir kaba krem şanti ile süt koyularak çırpılır.

7. Hazırlanan krema soğuyan milföylerine kenarlarına sıkılır. Dilerseniz üzerine pudra şekeri de ilave edebilirsiniz. Afiyet olsun 😊

Tarifi beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın 😊


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.